Autocolante, etichete si stickere

Autocolant din hartie

Autocolantele sunt coli de hâtie autoadezive în format standard (A4 sau A3) sau wide (A2 sau A1) iar etichetele sunt bucăţi din autocolant tăiate la o anumită dimensiune şi pot fi de diverse formate, la cerere. Acestea pot fi tipărite atât alb-negru cât şi color.


Tarife autocolant din hartie


Format Color Alb-negru
Mat Lucios Mat Lucios
Format A4 0,60 0,70 0,15 0,20
Format A3 1,20 1,40 0,30 0,40
Format A4 - CD 1,00 1,20 0,20 0,30

Preţurile sunt exprimate în RON şi contin TVA.

Atenţie! A nu se confunda denumirea de autocolant în cazul Tiparului Digital cu cel din cazul Tiparului Solvent. În primul caz denumirea se referă la tipar pe coli de hârtie autoadezive care au durabilitate limitată la ploi şi raze solare, pe când cele din categoria Tipar Solvent pot fi folosite atât indoor cât şi outdoor şi sunt rezistente la raze solare şi apă.


Autocolant PVC

Inscripţionarea cu autocolant tiparit sau decupat se foloseşte în cazul vitrinelor, panourilor, maşinilor, utilajelor, etc. Autocolantul poate fi de diverse culori sau transparent şi poate fi tipărit în diverse culori sau alb.

Inscripţionarea cu ajutorul autocolantului se poate face prin simpla decupare a acestuia după diverse forme ori litere sau prin tipărirea cu solvent a acestuia şi lipirea lui după tăiere.


Preturi informative autocolant PVC


Produs Preţ
Autocolant decupat 9
Print autocolant 15
Comacel 1 inscripţionat cu autocolant 20
Banner inscripţionat cu autocolant 10

Preţurile sunt exprimate în EURO şi contin TVA.


Definiţii

  1. Comacelul este un material rigid din PVC, se foloseste la afisaj in locul panourilor.


Atenţie! Tot ceea ce caracterizează tiparul cu solvent are doar preţ informativ. Preţul final se calculează în funcţie de lucrare, de complexitatea ei şi poate fi chiar mai mic. Puteţi afla preţul exact pentru lucrarea dumneavoastră în urma completării formularului de mai jos.
a