Despre noi

Alexia Copy Center a fost infiintat in anul 2007. Atunci, cu o experienta in prestarea de servicii de copiere oferite studentilor, deja acumuluta de 2 ani dupa ce echipa noastra detinea 3 "xeroxuri" in cadrul facultatiilor de Stiinte, Jurnalistica si Medicina din Sibiu, am inaungurat primul magazin oficial in care am oferit si promovat atat aceste servicii cat si produse de papetarie si birotica.

Intrucat tipizatele pre-tiparite inca erau la moda, am dezvoltat o tipografie digitala care finctioneaza si in prezent. Astfel am inceput sa producem tipizate atat personalizate cat si nepersonalizate, atat simple cat si autocopiative. Odata cu dezvoltarea acestei activitati am evoluat intr-o adevarata tipografie digitala unde in prezent putem produce carti, pliante, mape, notebookuri, carti de vzita, afise, flyere, calendare, invitatii, diplome, reviste, brosuri, coli cu antet... practic orice produs tipografic in cantitati mici si medii.

In anul 2009 am inaugurat al doilea magazin fizic, intr-un spatiu de doar 16mp, in Sibiu, pe strada Calea Dumbravii nr. 30. In prezent am transformat acest spatiu in Alexia Cofee to go, asta pentru ca "munca de birou merge cel mai bine cu o cafea", spunem noi. Dar Alexia Copy Center exista in continuare si isi desfasoara activitatea tot la aceasta adresa doar ca intr-un spatiu mult mai generos cu intrare "lipita" de cea a cafenelei. 

Asadar alegand Alexia Copy Center vei beneficia de experienta unei echipe vechi de peste 15 ani in domeniul serviciilor de copiere iar daca ne vizitezi poti incerca si o cafea buna 😉